Riëtta van der Linden

Op de kleuterschool stond ik al verhalen te vertellen voor de klas, op het grote bord maakte ik daar een tekening bij en creëerde zo mijn eigen sprookje.

En zo is het eigenlijk nog steeds. Ik maak logo’s, huisstijlen en andere visuele communicatie, passend bij het verhaal van uw bedrijf. Samen met u ga ik op zoek naar een bijpassende stijl, uw stijl.
Naast creativiteit kun je bij mij ook terecht voor het digitaliseren en bewerken van technische tekeningen. Door een ruime ervaring op de werkvloer bij (zeef)drukkerijen weet ik aan welke voorwaarden prepress moet voldoen. Mede door opdrachtgevers als SPGprints, heb ik een wereldwijd werkveld.

Met enorm veel plezier sta ik daarnaast regelmatig (op freelance basis) voor de klas. Samen met de kinderen ga ik op zoek naar hun eigen creativiteit waarbij deze vorm krijgt als animatie, film, foto of kunstwerk.

Maar het allerliefst maakt ik zelf illustraties / kunstwerken in de vorm van (digitale)collages, gecombineerd met diverse materialen zoals draad, kralen of andere vondsten. Natuurlijk maak ik deze ook in opdracht. Alles wordt gecreëerd vanuit mijn studio in het dorp Sint Anthonis.

Riëtta van der Linden

Kolonel Silvertoplaan 9
5845BL Sint Anthonis
W: rlvormgeving.nl
E: info@rlvormgeving.nl
T: 0610814008
I: @riettavdl

Kom in contact met mij

    Winkelwagen